Til Salgs Informasjon

Marsvinene selges to og to sammen av samme kjønn hvis du ikke har marsvin fra før, da marsvin er flokkdyr og skal ikke bo alene.

To hanner går like godt sammen som to hunner!

Marsvinene selges ikke før de er 4 uker gamle og 300 gram.
Hvis du av en eller annen grunn ikke lenger kan ha marsvinet, vil jeg vite om det, som regel kan marsvinet da flytte tilbake til meg.

Reservert betyr at marsvinet er bestilt, men ikke solgt.

*Ved reservasjon skal halve kjøpe summen betales inn i løpet av 3 dager eller egen avtale. Viss ikke avtalen blir holdt, så legges dyret ut til salgs igjen. Viss kjøper trekker seg betales IKKE summen tilbake.

(Spør ved interesse, da det hender kjøper trekker seg.)


Standby betyr at jeg vurderer å beholde marsvinet, men spør likevel ved interesse.

Solgt: bilder av marsvina tas vekk fra siden når de er betalt eller flyttet inn hos sin nye eier. :-)

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.06 | 00:33

Hei. Vi er en familie med 3 barn som ønsker oss et kjæledyr. Jeg tror marsvin kan passe oss bra. Trives de best når de er flere? Driver du med hårløse? Mvh Ceci

...
08.05 | 15:22

Hei! Vi har 2 Guttemarsvin( brødre) Etter de ble kjønnsmodne, har de sloss og kranglet mye. Særlig den ene biter den andre. Har du noen tips? Kastrering?

...
28.07 | 02:01

Hei hei! Lurte på om dere har noen championsverdige marsvin til salgs og eventuelle priser pluss om dere skal på juleutstillingen-NMK i år?

...
21.05 | 17:32

Hei!jeg har fått 3 marsvinbabyer. Har prøvd å se om det er jente el gutter ,men har ikke klart og se dette.de er jo så små! Kan noen gi meg et bilde?

...
Du liker denne siden